phone 0473 36 27 14

LEIDERSCHAPSCOACHING

Ben je een ervaren leidinggevende of ondernemer (30-er, 40-er, 50-er)? Ben je goed in wat je doet maar voel je dat je niet helemaal in je kracht staat, niet je volle potentieel leeft? Zoek je een klankbord of sparring partner die je blinde vlekken doorziet en je ondersteunt in je groei? Als ervaren mentor bied ik je een inspirerend klankbord, open perspectieven en breng meer helderheid en bewustzijn. Ik moedig je aan om je authentiek zelfleiderschap op te nemen zodat je professioneel floreert.

Leiderschapscoaching voor changemakers in de midlife

 • Ben je een ervaren leidinggevende of ondernemer (30-er, 40-er, 50-er) ?
 • Ben je goed in wat je doet maar voel je dat je niet helemaal in je kracht staat, niet je volle potentieel leeft ?
 • Zoek je een klankbord en sparring partner die je blinde vlekken doorziet en je ondersteunt in je groei?

Als ervaren en betrokken mentor loop ik een tijdje met je mee. Ik help je dichter bij jezelf te komen en ondersteun je om je zelfleiderschap op te nemen. Ik bied je een inspirerend klankbord, open perspectieven en breng meer helderheid en bewustzijn: in je missie en visie, je ondernemersskills, je mindset en patronen. Je krijgt inzichten, handvaten en tools die je leiderschap een stevige boost geven. 

Succesvol jezelf verwezenlijken als leidinggevende of ondernemer

Als leidinggevende of ondernemer wil je meer leven en werken vanuit jezelf: vanuit je waarden, visie en missie. Je bent op zoek naar hoe je je authentiek (zelf)leiderschap vorm kan geven zodat je met meer plezier en impact je potentieel in de wereld kan zetten. Als leidinggevende ben je op zoek: waar sta ik voor, welke richting wil ik uitgaan, hoe krijg ik mijn team mee, hoe ga ik om met weerstand? Als ondernemer stel je je de vraag: wat is het verschil dat ik kan maken, hoe pak ik het aan, hoe ga ik om met (moeilijke) klanten/cliënten?

De midlife is dé periode in het leven die je bewust laat stil staan bij wie je écht bent en je roeping in de wereld. De wilde, eigenwijze jij wordt wakker. De tijd van je inhouden en wachten op beter is voorbij. Alles is er al. Jij kan nu als leidinggevende of ondernemer écht jouw verschil maken als je stopt met jezelf klein te houden en vanuit authenticiteit helemaal in je grootsheid en je kracht durft te staan.

Je hebt al heel wat stappen gezet en heel wat gerealiseerd maar toch stroomt het niet écht (meer) ... Je staat op een kantelpunt maar ziet het zelf niet helemaal helder. Het lijkt wel of je jezelf moet heruitvinden. Waar hou jij jezelf (nog) tegen? Welke knopen moet je ontwarren? Welke keuzes dien je te maken? Je hoeft het niet alleen te doen. Laat je omringen en ondersteunen door een ervaren mentor met kennis van zaken.

Als pionier en changemaker is je werk of onderneming dé manier om je unieke talenten vorm te geven. Op een manier die helemaal bij jou past. De tijd is nu. Nu kan jij je authentiek zelfleiderschap (opnieuw) vorm geven in je levenswerk. Met een helder zicht op je missie en de nodige ondernemersskills maak jij jouw wereld van verschil.

'You were never meant to play the game. 
You were born to change it! '

Carla Clarissa

Voorloper en baanbreker

Van 2005 t.e.m. 2020 heb ik zelf een intens ontwikkelingspad doorlopen: persoonlijk en professioneel. Ik heb lang en veel te lang alleen geworsteld om mezelf te ontdekken en keer op keer her uit te vinden. Met vallen en opstaan. Eerst in loondienst, later als ondernemer. Tot ik er gaandeweg uiteindelijk in slaagde om mijn missie heel helder te krijgen, mijn eigenwijs project in de wereld te zetten en een bloeiende praktijk uit te bouwen. Vanuit mijn heel persoonlijke expertise, missie en levenspad.

Het is een moeizaam pad geweest om hierin voor mezelf een lans te breken en jawél baanbrekend werk te verrichten. Maar na jaren investeren kan ik trots zijn op de weg die ik heb afgelegd en alle lessen die ik onderweg heb geleerd. Deze opgebouwde expertise en ervaring wil ik graag doorgeven. Zodat ook jij duurzaam (van) je missie kan leven en uitdragen in je werk, als leidinggevende of ondernemer. 


'Courage starts with showing up
and letting ourselves be seen'

Brené Brown


Coachingstraject op maat 

Een traject bestaat uit intensieve 1 op 1 begeleiding. Op basis van jouw leiderschaps- of ondernemersvraag werk ik een traject op maat uit. Vanuit mijn expertise ondersteun ik je om je professionele doelen, thema's en ontwikkelgebieden helder te stellen en deze stap voor stap te realiseren.

We vertrekken altijd vanuit het hier en nu (waar sta je). Met een blik op de toekomst (waar wil je naartoe). Maar ik besteed ook aandacht aan onderliggende issues (trauma’s) en patronen die (onbewust) je leiderschap of ondernemerschap ondermijnen en je groei blokkeren.

Stap voor stap groei je in je authentiek zelfleiderschap. Gaandeweg voel je je steviger verankerd in jezelf en in je missie. Je ervaart meer plezier en voldoening omdat je leert hoe je jezelf en je levenswerk succesvol in de wereld zet. 

Thema’s die aan bod kunnen komen (illustratief)

 • Identiteit, visie en missie 
 • Aanbod en doelgroep
 • Relaties en communicatie
 • Financiën
 • Ondernemen en (zelf)leiderschap
 • Stress- en energiemanagement I Zelfzorg
 • Zelfwaarde (prijssetting), assertiviteit en grenzen
 • Zinvol werk en worklife balans I Oriëntatie en heroriëntatie

Wat omvat deze leiderschapscoaching wel en niet

 • Vanuit mijn achtergrond vertrek ik vanuit wie je bent als authentieke persoon en je persoonlijke levensmissie, in relatie tot je context. Ik ondersteun je om die missie vorm te geven. Het ontwikkelen van je potentieel en je ondersteunen in je zelfleiderschap staan hierbij centraal.
 • Ik heb ervaring als leidinggevende en coördinator en ik heb een goede kennis van het ondernemerschap. Maar ik ben geen financieel opgeleide businesscoach.
 • Ik heb ervaring met projectmanagement en budgettering (begroting, inkomsten, uitgaven) maar ik ben geen boekhouder.
 • Ik kijk graag mee hoe je jezelf en je project/onderneming authentiek zichtbaar maakt en profileert. Maar ik ben geen marketingspecialist, grafisch vormgever of websitebouwer. 

Voor wie 

 • Je wil met jouw werk of onderneming écht jouw missie uitdragen en jouw verschil maken
 • Je bent bereid te investeren in jezelf, je persoonlijke en professionele groei
 • Je bent gemotiveerd om in de spiegel te kijken en in actie te komen

Wil je weten hoe zo'n trajectbegeleiding concreet verloopt?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x