phone 0473 36 27 14

BOEK MIDLIFESHIFT

Zit je in de midlife (30-60)? Ben je jezelf kwijt? Heb je het gevoel dat je aanmoddert, vast zit of leeg loopt maar je kan er de vinger niet opleggen? Mijn boek 'EIGENWIJS DOOR DE MIDLIFESHIFT' is een leidraad voor zinzoekers in de midlifecrisis. Het neemt je mee op pad, reikt handvatten aan om jezelf te herontdekken en je eigen antwoorden te vinden op zoek naar geïnspireerd leven en werk.

Eigenwijs door de midlifeshift

verschijnt september 2022 (gewijzigde timing) 

Na vijftien jaar praktijkervaring in het werken met cliënten en nog meer jaren timmeren aan mijn eigenwijze pad is de tijd rijp om mijn expertise te delen en uit te dragen. In september 2022 verschijnt mijn boek 'Eigenwijs door de midlifeshift'. Een droom die in vervulling gaat!

Dankbaar voor het vertrouwen van Dirk Demuynck van Witsand uitgevers.

"Griet Geeraert beschrijft het ingrijpende proces van een midlifecrisis en hoe je daar mee om kan gaan in deze woelige tijden van groeiende vervreemding en economische acceleratie. Ze doet dit met begrip en mededogen zodat het een bedding geeft aan volwassenen die hier door gaan. Tegelijk reikt ze met haar roadmap voor de midlifeshift gestructureerd en diepgaand een leidraad aan om je eigen weg te vinden. Ze maakt het aanschouwelijk, begrijpelijk en herkenbaar.

Dikwijls wordt een midlifecrisis niet herkend en weggeschreven als een ziekte zoals bijvoorbeeld een burn-out of een depressie. Zo gaat men voorbij aan de existentiële oproep en mogelijkheden die deze bijzondere levensfase biedt.

In dit boek wordt theoretisch en praktisch getoond wat een midlifecrisis is en hoe die kan leiden tot een vruchtbare midlifeshift die de blik en de mogelijkheden verruimt. De midlife is een oproep en uitnodiging om te groeien, open te bloeien en ons volle potentieel te ontwikkelen.

Dit boek van de midwife for the midlife is je warm aanbevolen."

Tris Gilis, collega I.V.-therapeute, schrijfster en dierbare vriendin {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x