phone 0473 36 27 14

KUNSTZINNIG WERK

Naast mijn werk als psychologe ben ik ook beeldend kunstenares. Mijn kunst is een reflectie van mijn reis als mens en professional. Al mijn creaties ontstaan vanuit een intuïtieve afstemming die diepe gevoelens, gedachten en spirituele inzichten tot leven brengt. Mijn werken variëren van schilderijen en beelden tot mixed media creaties, elk met een unieke boodschap en energie. Ontdek mijn kunstzinnig werk en laat je inspireren.

Tijdens mijn midlifecrisis herontdekte ik de bezieling die ik van nature als kind vond in het scheppen van mijn eigen wereld. Creativiteit en kunst zijn een manier om uitdrukking te geven aan mijn diepe gevoelswereld en de onderstroom die niemand ziet. Het intuïtief creatief bezig zijn biedt mij een veilige ruimte voor zelfexploratie en zelfexpressie. Mijn kunstwerken vormen voor mij een onmisbare krachtbron naar zelfbewustzijn, heling en groei.

Deze pagina is in volle opbouw - kom gerust eens terug kijken in de loop van september 2024! 

Inspirerende praktijkomgeving

In mijn praktijk en onthaalruimte vind je heel wat van mijn kunstwerken, die regelmatig wisselen. Dit creëert een huiselijke, rustgevende en inspirerende omgeving en levert vaak boeiende en onverwachte gesprekken op. 

Foto's

Open studio en tentoonstelling 

Op termijn hoop ik af en toe (jaarlijks) een open studio of tentoonstelling te organiseren, zodat je mijn creatief werk kan zien en ervaren. En er tijd en ruimte is om erover uit te wisselen. 

Online portfolio en galerij 

Hier vind je binnenkort enkele van mijn recente werken (titel en tekst, afmetingen, gesigneerd en voorzien van echtheidscertificaat, prijs). Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave en meer info. 

Foto's

Beschikbare werken

Ik bied een selectie van mijn werken te koop aan, elk met een eigen verhaal en uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een krachtig middelpunt voor je ruimte, een subtiel accent of een bijzonder cadeau, mijn kustwerken zijn uniek en betekenisvol voor zij die er een connectie mee voelen.  

Foto's

Maatwerk bestellingen

Naast mijn bestaande werken, kan je ook intuïtieve kunstwerken op maat laten maken. Samen bespreken we jouw intentie en het thema waarop ik kan afstemmen. Op basis daarvan creëer ik een intuïtief kunstwerk op maat (met bijhorende tekst) dat vaak onverwachte beelden en inzichten oplevert die diep raken. 

Foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x