phone 0473 36 27 14

AANBOD

PSYCHOTHERAPIE

Ben je 30-er, 40-er, 50-er? Ervaar je problemen m.b.t. je welzijn en je geestelijke gezondheid? Zit je met bepaalde issues waar je tegenaan loopt en waar je alleen niet uit geraakt? Als psychologe en psychotherapeute bied ik je professionele ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling. Ik help je je problemen op te lossen en/of anders om te gaan met de uitdagingen van je leven. Waardoor je de regie van je leven opnieuw in handen krijgt.

Lees meer

ONDERNEMERSCOACHING

Ben je een ondernemer (30-er, 40-er, 50-er) met een eigenwijze missie? Wil je die missie duurzaam vorm geven in een b(l)oeiende zaak/praktijk? Maar heb je het gevoel dat je uit balans bent, dat je ergens vast- of leegloopt en er alleen niet uitgeraakt? Als ervaren en betrokken collega inspireer ik je om je authentiek zelfleiderschap op te nemen. Ik leer je belangrijke zaken rond persoonlijke effectiviteit en ondernemerschap. Zodat jij in je zaak/praktijk floreert en écht jouw wereld van verschil kan maken.

Lees meer

BOEK MIDLIFESHIFT

'Eigenwijs door de midlifeshift' is een toegankelijk boek over de intense impact van een midlifecrisis en hoe je deze kan ombuigen naar een vruchtbare midlifeshift. Vaak wordt een midlifecrisis niet (h)erkend en weggeschreven als een ziekte zoals bvb. een burn-out of depressie. Zo gaat men voorbij aan de mogelijkheden die deze bijzondere levensfase biedt. De midlife is een oproep en uitnodiging om te groeien, open te bloeien en ons volle potentieel te ontwikkelen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x