phone 0473 36 27 14

AANBOD

PSYCHOTHERAPIE

Ben je 30-er, 40-er, 50-er? Ervaar je problemen m.b.t. je welzijn en je geestelijke gezondheid? Zit je met bepaalde issues waar je tegenaan loopt en waar je alleen niet uit geraakt? Als psychologe en psychotherapeute bied ik je professionele ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling. Ik help je je problemen op te lossen en/of anders om te gaan met de uitdagingen van je leven. Waardoor je de regie van je leven opnieuw in handen krijgt.

Lees meer

BOEK MIDLIFESHIFT

'Eigenwijs door de miflifeshift' is een toegankelijk boek over de intense impact van een midlifecrisis en hoe je deze kan ombuigen naar een vruchtbare midlifeshift. Vaak wordt een midlifecrisis niet (h)erkend en weggeschreven als een ziekte zoals bvb. een burn-out of depressie. Zo gaat men voorbij aan de mogelijkheden die deze bijzondere levensfase biedt. De midlife is een oproep en uitnodiging om te groeien, open te bloeien en ons volle potentieel te ontwikkelen.

Lees meer

PRAKTIJKCOACHING

Ben je een vrouwelijke zorgprofessional in de midlife (30-er, 40-er, 50-er)? Heb je een eigenwijze missie die je vorm wil geven in een bloeiende (solo)praktijk? Maar loop je ergens vast of leeg, blijf je met je praktijk in 'overleefmodus' hangen? Ontbreekt het je aan een klankbord, zelfvertrouwen en kennis van het ondernemerschap? Als betrokken en ervaren collega inspireer ik je om de roep van je hart te volgen en je vrouwelijk leiderschap op te nemen. Zo gaat warme, kwaliteitsvolle zorg hand in hand met krachtig ondernemerschap en kan jij duurzaam (van) je missie leven.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x