phone 0473 36 27 14

AANBOD

PSYCHOTHERAPIE

Ben je 30-er, 40-er, 50-er? Ervaar je problemen m.b.t. je welzijn en je geestelijke gezondheid? Zit je met bepaalde issues waar je tegenaan loopt en waar je alleen niet uit geraakt? Midlife crisis, depressie, burn out ... ? Als psychologe en psychotherapeute bied ik je professionele ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling. Ik help je je problemen op te lossen en/of anders om te gaan met de uitdagingen van je leven. Waardoor je de regie van je leven opnieuw in handen krijgt.

Lees meer

LEIDERSCHAPSCOACHING

Ben je een ervaren leidinggevende of ondernemer (30-er, 40-er, 50-er)? Ben je goed in wat je doet maar voel je dat je niet helemaal in je kracht staat, niet je volle potentieel leeft? Zoek je een klankbord of sparring partner die je blinde vlekken doorziet en je ondersteunt in je groei? Als ervaren mentor bied ik je een inspirerend klankbord, open perspectieven en breng meer helderheid en bewustzijn. Ik moedig je aan om je authentiek zelfleiderschap op te nemen zodat je professioneel floreert.

Lees meer

BOEK MIDLIFESHIFT

'Eigenwijs door de midlifeshift' is een toegankelijk boek over de intense impact van een midlifecrisis en hoe je deze kan ombuigen naar een vruchtbare midlifeshift. Vaak wordt een midlifecrisis niet (h)erkend en weggeschreven als een ziekte zoals bvb. een burn-out of depressie. Zo gaat men voorbij aan de mogelijkheden die deze bijzondere levensfase biedt. De midlife is een oproep en uitnodiging om te groeien, open te bloeien en ons volle potentieel te ontwikkelen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x